-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Ostatnio zmieniony przez Battle 2012-04-30, 14:18, w całości zmieniany 23 razy
lukipuki Admin TeamPlay lukaszenko aka ukson
Informacje
SID: 0:1:39849495 Pomógł: 2 razy Wiek: 24 Dołączył: 20 Maj 2011 Posty: 304 Skąd: Wrocław, Szk. Poręba
Wysłany: 2012-01-25, 14:34
Wyplata przyjdzie do tatusia to podeśle, bo na razie na oparach żyje ^^
Miko 50 pln?! Komunie miałeś czy co :PP Zartówcia peace :)
-------------------- Jak to kiedyś powiedział mój dobry przyjaciel, którym jest nim dalej - Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie.. Twoje Szczęście Innych je***..
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2012-02-04, 12:45
Battle 50+40 to 90 nie 80 ;) A ja zakładam sobie konto z racji 18 i będe coś wysyłał przelewem bo do tej pory słyszałem od matki że nie da mi kasy wysyłać na takie głupoty.
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Informacje
SID: 0:1:39849495 Pomógł: 2 razy Wiek: 24 Dołączył: 20 Maj 2011 Posty: 304 Skąd: Wrocław, Szk. Poręba
Wysłany: 2012-02-04, 23:41
Gdzieś za 5 dni wypłata przyjdzie. Dośle moje 3 grosze.
-------------------- Jak to kiedyś powiedział mój dobry przyjaciel, którym jest nim dalej - Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie.. Twoje Szczęście Innych je***..
Przelew poszedł
Wszystkich innych również zachęcam do sprawdzania matematycznych umiejętności niebieskiego
Informacje
Wysłany: 2012-02-09, 18:34
U mnie tez dzis wpadla wyplatka... Sie ogarne, zrobie pizzke (serdecznie zapraszam, robie wykurwistą) i podesle wieczorkiem moje 50 cent :PP
To też swoje 3 grosze dorzuce :) ostatnio chyba za pozno wysłałem ale mam nadzieje ze doszly :p
--------------------
Informacje
Wysłany: 2012-02-12, 18:23
Kto jeszcze cos wydusi z portfela ? Może jakiś sms ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.