Sponsor by się przydał, Miasto Słupsk powinno dawać część kasy Jakby nie było, niezła promocja miasta jest mogliby to w końcu doecnić
Mokrot powinien osobiście złożyć petycje, Witold by ułozył jakieś spamerskie podanie w sprawie i mamy ich w kieszeni
A na poważnie, Bartek, czy można by było obniżyć kosztu rejestracji nicka??
Usługa ta nie cieszy się chyba popularnością, może mniejsza cena by skusiła większą ilość, a tak to nie dość, że ludzie nie rejestrują, nie ma kasy to jeszcze problemy są z podszywaniem.
Niska cena plus reklama tego na serwie i elegeancja francja
Ostatnio zmieniony przez romannb 2010-06-13, 12:25, w całości zmieniany 2 razy
Witold by ułozył jakieś spamerskie podanie w sprawie i mamy ich w kieszeni
czuje sie wrecz przesladowany.... (VOLT paragrafy sa na Ciebie^^)
a tak na serio to czy nie mozna napisac np do creative, a4tech, steel series z oferta reklamowania za drobny sponsoring?????
przeciez strona forum jest chyba czesto odwiedzana....
a tak na serio to czy nie mozna napisac np do creative, a4tech, steel series z oferta reklamowania za drobny sponsoring?????
przeciez strona forum jest chyba czesto odwiedzana....
Nie tak łatwo jakby się wydawało jest zdobyć sponsoring, tym bardziej że nasze forum jest "małe" w porównaniu co do niektórych..
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
nazwa Serwer Słupsk wskazuje na to ze serwer jest ustawiony w jedynym kierunku.... czyli na Słupsk.... zmienić nazwę na bardziej uniwersalna i więcej graczy.... takie moje zdanie ale ja się znam tylko na promocji muzyki...... i na niczym innym.... i wiem jak pomalować mieszkanie......
nazwa Serwer Słupsk wskazuje na to ze serwer jest ustawiony w jedynym kierunku.... czyli na Słupsk.... zmienić nazwę na bardziej uniwersalna i więcej graczy.... takie moje zdanie ale ja się znam tylko na promocji muzyki...... i na niczym innym.... i wiem jak pomalować mieszkanie......
Tu nie do końca o to chodzi. Każde forum można dobrze rozreklamować i zdobyć renomę, tylko trzeba czasu i chęci.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
ja swój kanał yt bez specjalnie poświęconego czasu rozkręciłem do 100 wyświetleń dziennie a od 3 miechów nic nowego nie dodałem a jak dodawałem to bylem w top 20 najczęściej oglądanych kanałów w Polsce..... wiec sadze ze to chodzi tylko o dobry pomysł..... ale fakt faktem ze muzyka ma większe grono odbiorców niż serwer...... i te 100 wyświetleń dziennie to nic ale jak na 30 tysięczne miasteczko to w miarę dużo.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.