Wysłany: 2011-11-22, 00:11
Hmmm ja dziś miałem problemy z kupnem broni przy re-buy :) kupilem M4 i w next round klikam re-buy a wyskoczyło że rzecz jest nie dozwolona :D a potem zauważyłem że można kupić tarcze i autokampe :) usunięty został plugin czy jak? :D
ja jeszcze bym poruszył kwestie blokowanie bs-a jeżeli się gra na mało osób i jakieś nieogary kładzą na innym bs-ie niż sie ustali. Znalazłem coś takiego :
Cytat:
Komendy :
Kod:
bl_bombsitemenu - Pokazuje menu z blokowaniem bombsitow
bl_setbombsite - Pozwala na ręczne blokowanie bombsite.
Użycie bl_setbombsite a/b 0/1
a lub b (wpisujemy który bombsite chcemy odblokować/zablokować), 0=odblokowuje, 1=blokuje
i wg mnie jak jest mniej niż 4 CT to jedeb BS winnien być zawsze blokowany.
Cvary :
Kod:
bl_allowplantctnum - Minimalna liczba graczy CT od których których można podkładać paki na dwóch bs'ach, jest to cvar jeżeli mają być dwa bs'y zablokowane przy X CT.
Standardowo: 0
bl_locksitectnum - Minimalna liczba graczy CT od których będzie otwarty bombsite określony przez cvar bl_locksite
Standardowo: 2
bl_locksite - Który bombsite ma być zablokowany, jeżeli ilości CT jest mniejsza niż bl_locksitectnum
Standardowo: b (Musi być a lub b)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.