Nie ma ludzi - robisz vote. To ile jest ludzi na serwerze zalezy tez od pory. Jak wejdziesz po południu to nawet na fire czy india jest pełno. Na storm ludzi czesto chca zmiany, chociaz zdazalo sie dograc do konca (rowniez zalezalo od godziny). Na vertigo sporo ludzi narzeka jak i na prodigy a serwer zawsze pelny byl jak gralem. Dla mnie storm to dobra mapa, ale ze względu chyba bedzie jednak trzeba ja z mc usunac.
nie narzekam^^
trafily nowe mapy do cyklu... ale raczej malo kto je pokochal.
czesto jak prosza o zmiane z "innych" map to pisza westwood/office
mozna by z tym cos zrobic....
jak nie to nie
ja i tak sie nie zlamie i bede nol lajffffem
dokladnie....
trzeba pamietac ze to serwer TP ma byc... i taki ma pozostac...
H@ pomysl bynajmniej o westwood i office (dobre mapy i czesto pytaja wlasnie o to)
[ Dodano: 2010-04-18, 11:24 ]
no i o italy....
bo nie mamy map w cyklu gdzie to wlasnie CT ma atakowac a TT bronic^^
troche odmiany
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.