btw.. mozna cykl tak ustawic.... zeby np po slabszej mapie.. byla jakas super^^
typu dd2,..,..
wtedy po sprwdz nextmap.. zob ze bedzie dd2 i moze zostana
Prawda jest taka, że dopóki serwer nie będzie tak popularny jak kiedyś, kombinowanie z mniej znanymi mapami będzie strzałem do własnej bramki.
Ja myślę, że jest na tylu adminów, że można by w map cycle dać kilka najbardziej popularnych map, a od czasu do czasu dać jakieś vote na mapę mniej popularną.
qbuss to odpada bo regulamin zabrania xD
ViTi sry ale bez sensu ten pomysl ; ] bo jak bedzie lepsza mapa i zobacza co jest nastepne to moga wyjsc jeszcze przed koncem tej lepszej (ah te moje filozofie ; d)
Składać swoje propozycje co zrobić z tym. Co do kabula - to tak jak napisał esz. Wyludnia serwa strasznie, ale czemu to ja już nie wiem [?] a byłą kiedyś taką popularną mapą
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Najbardziej 'grywalne' to wg mnie dd2 i westwood, potem inferno, nuke, dust i train (w takiej kolejnosci pewnie jednak roznice raczej nie sa duze) kabul na koncu choc z tym to tez roznie jest. W nastepnym poscie napisze propozycje mapcyklu ; p
wiec jest tak jak pisalem.... czyli lepsza (dd2) i pozniej gorsza (kabul) i znowu lepsza (inferno) itd....
gorsze mapy to te troszke slabsze dla mnie... nie "mowie" o mapach typu ruska hell czy storm... bo takie to teraz cos nieosiagalnego...
mi raczej chodzi o wmieszanie z czasem map typu mill, tuscan itd
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.