Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2009-11-18, 15:30
Mysle ze jednak w dzisiejszych czasach moze byc i 10 zł ale na 5 osob powiedzmy to nie są duże koszty powiedzmy 5 osob da po 20 zl nie są to kosmiczne pieniądze i jest 10 itemów o ile tyle jest :D
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
Z tego co się dowiadywałem i z tego co tu widzę, większość chce aby został Diablo mod.
Nie dziwie się, ponieważ DM jest bardzo dobrym modem w którym jest bardzo duża rywalizacja pomiędzy graczami :) Każdy z graczy chciałby być najlepszy i mieć najwyższy lvl :) Ktoś już wcześniej wspomniał, że wieczorami są wszystkie sloty zajęte.. Tak to prawda ja czasami próbuje 10min żeby wejść na server :P Jest bardzo duża grywalność na DM.
Coś mi się zdaje, że jak zmienicie Diablo Moda na inny mod to stracicie dużą ilość graczy.
BTW. Spodobał mi się ten pomysł z nowymi itemkami :) Myślę, że moglibyśmy zrobić jakiś osobny temacik w którym gracze by pisali czy by mogli wpłacić jakąś sumę (jak tak to jaką sumę) A ci co by nie mogli wpłacić z różnych powodów, po prostu by się nie udzielali w temacie :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.