Wysłany: 2009-06-28, 15:41 Propozycja o posade Administratora
Witam, chciałbym zachęcić wszystkich graczy serwera Slupska o przeczytanie moejgo posta i rozpatrzenia propozycji :) A więc zaczynajmny:
1. Nick: .:TWK:.-=SMOCZY=-
2 .Wiek: 16 i pół :) Mam trochę głoś piskliwy bo przechodze mutację dopiero...
3. STEAM: Tak
4. Ogarnięcie AMX : ogarniam
5. Serwery, w których miałeś (otrzymałes) Administratora : Obecnie mam na serverze klanowym i kiedys mialem na ruskim ! :)
7. Ile grasz w CSa: 1 ROK
8. Co zdziałasz jak otrzymasz Admina : Oczywiście postaram się utworzyć jak najbardziej miła i pełna zabawy atmosferę. Być zdecydowanym Adminem. Surowo karać za 'cheatowanie' i innymi wynalazkami, które upraszczają grę, a przecież kazdy chcę grać na jak ajlepszym servie bez cheaterów.
To by było na tyle mojego malego podania :) Pozdrawiam
Zapamietalem twoj nick bo miales jakies dziwne problemy do mnie, same nieuzasadnione pretensje. Nawet musialem Cie skickowac zebys przestal gadac glupoty. Moje prywatne, osobiste zdanie: nie.
Hey mik0 jakbyś chciał wiedzieć ten nick kupiłem od kolegi :) za 1 zl :P od dzisiaj ja grma na tym nicku .. Jakbys chciał wiedziec ze rzucam się do ciebie tylko do Jer0 bo on nie umie byc adminem wyzywa graczy od nobków. Wczoraj gram z moim kolegą z podwórka gadamy gadamy i gadamy a on do mnie zamknij ryj .... Wiec ??
hmm Je0 wyzywam od rodziców jezeli ktos zacznie mnie wyzywac bez powodu nie wyzywam ... A co to mialo znaczyc w Akcjii ? mowilmem ze kupilem nick wczoraj a od dziisaj gram ... ech ....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.