Wysłany: 2010-10-19, 22:44 pLoneks screeny aka Andrzej z Poczty
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zbanowany przez Serwer.Slupsk.pl [TP][BF2 Rank Mod] @ GamesNet.pl
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.Serwer.Slupsk.pl
[AMXBANS] Przyczyna: 'Wrzuc screeny na forum !'
[AMXBANS] Czas: 'permanentnie'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:24845642'
[AMXBANS] Twoje IP: '91.150.181.48'
[AMXBANS] ===================
panie adminie ten skan na biblioteke i odrazu placz nieladnie :) 2 min na serwerze byłem szybko te screeny warto może czasami sie przyjżeć jak ktoś gra niż odrazu walić bana !!!!!!!! BOTY
napinam sie bo gralem na tym serwerze z 1,5 minuty (pierwsza runda) i tak szybko wyczaił dobry moment ??? ogarnijcie sie ???? co on bogiem jest ze wh widzi za 2 min wchodz na 2 koncie steam na serwer juz go nie ma tego admina ktory mi screeny zrobił ??? wkurzyl sie bo dostawal po du*** a to zrobie gosciowi screeny bo mnie pocisnał przez sciane ??!! paczki nie bedzie nie ma tego we wzorze na screeny w linku podanym w 1 poscie wszystko jest !!! pozdrowienia dla tego Admina
napinam sie bo gralem na tym serwerze z 1,5 minuty (pierwsza runda) i tak szybko wyczaił dobry moment ??? ogarnijcie sie ???? co on bogiem jest ze wh widzi za 2 min wchodz na 2 koncie steam na serwer juz go nie ma tego admina ktory mi screeny zrobił ??? wkurzyl sie bo dostawal po du*** a to zrobie gosciowi screeny bo mnie pocisnał przez sciane ??!! paczki nie bedzie nie ma tego we wzorze na screeny w linku podanym w 1 poscie wszystko jest !!! pozdrowienia dla tego Admina
TE... masz jakis problem z czytaniem???
daj screeny spakowane w rar na hostinh i po sprawie
co w tym trudnego???
2 # Screeny bezpośrednio w katalogu cstrike lub cstrike_polish pakujemy za pomocą programu WinRar (lub podobnego) i wrzucamy paczkę na hosting zewnętrzny, np. Sendspace.com.
# Screeny wrzucone na hosting forum poprzez "Załącz plik" lub wrzucone na serwisy typu Imageshack.us, będą automatycznie ODRZUCANE !
Łyso napinaczu ? widzę że do szkoły się nie chodziło bo się ma duże problemy z czytaniem jak chcesz tu jeszcze pograć zastosuj się do wzoru inaczej close i bye ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.