Serwer Słupsk :: Serwery Counter-Strike :: AMXX :: HLDS :: Grafika ::

Pih
Autor Wiadomość
 Vash 

Informacje
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2010-07-09, 22:22   

Ja mówiłem tak samo jak dla mnie Gers Frog się nie nadaję zachowuję się jakby co dopiero adma dostał piszę że znajomość amx 9/10 a nawet nie umiał zrobić spacji w vote... Teraz jak jest już kilku adminów to już nie dawać od razu jak ktoś napiszę podanie tylko poczekać niech ta osoba trochę z nami pobędzie aby ją poznać.
--------------------

gers 

Informacje
Wysłany: 2010-07-09, 23:35   

Vash nie przesadzaj.. zadna skargi ie było i juz niewymyslaj.. znam amx dobrze to ze niezrobile mspacji vote to moze byl powod jakis ze np zle wcisnolem klawisz a ze juz sie zaczelo glosowanie to niezmienialem .. niezapominaj ze jestem admem na extreme serwer i tam tez sobie radze i nikt sie nieskrazy..a co do piha to osobiscie tego niewidzialem a za te free runy to 5 min to bylo moze ostrzenie albo cos.. nie gadaj jak niewiesz na 100 %

Vash 

Informacje
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2010-07-10, 09:15   

Ban na ostrzeżenie ? GZ . A co mnie to obchodzi gdzie masz admina? A ja mam na serwery-cs.pl jeszcze większa sieć od tej twojej i nie mam czym się chwalić. Nie obchodzi tu nikogo gdzie masz adminów. A po za tym TO JEST FORUM zasady ortograficzne obowiązują. Sprawdzaj post przed wysłaniem i poprawiaj błędy...
--------------------

gers 

Informacje
Wysłany: 2010-07-10, 10:36   

za kogo ty sie masz? jestes od nas mlodszy a zachowujesz sie jak bys byl panem cs.. kazdy popelnia bledy nawet ty .. i nieuwaaj sie za jakiegos wodza.. i moge pisac jak mi sie chce:) i nic ci to tego

Vash 

Informacje
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2010-07-10, 10:49   

Mówię jak jest.... A co mnie to że jesteś starszy? 0.o Zbytnio mnie to nie obchodzi

Ale dobra koniec nie będę spamił nie na temat.
--------------------

Arthur 

Informacje
Wysłany: 2010-07-10, 14:09   

Fragles napisał/a:
Jeszcze dzis Pih dawal ludziom bany za zabijanie na free trzem czy dwom ludziom dal na 1h bana a koles 2 razy zabijal na free i dal 5 minut.Dla mnie Pih nie nadaje sie na admina

Ehh... Dawalem bany przez amxmodmenu i po prostu nie wcisnalem raz 8 (zwiekszenie czasu trwania bana)... No i to w Tym jest caly problem... Pierwszy raz mi sie to zdarzylo...
--------------------
Semper KSSG Fidelis

Fragles 

Informacje
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2010-07-10, 14:11   

yhy

Arthur 

Informacje
Wysłany: 2010-07-10, 14:12   

Ej ludzie, ale i tak przeciez skarge zlozyl na mnie Jinn, a jak widac jakos na forum wiecej nic nie pisze... Wiec nie wiem o co wam chodzi... Jak by mu az tak bardzo zalezalo zebym wylecial to przeciez by sie jakos udzielal w tym temacie...
--------------------
Semper KSSG Fidelis

Vash 

Informacje
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2010-07-10, 14:15   

Jeśli chodzi o Jinna on rzadko siedzi na kompie powód: Pracuję + nie wiem kiedy się studia kończą ale raczej już po nich ma więc po prostu w domu nie siedzi dużo. I nie używaj tego na swoją obronę. Dowody jakieś zamieścić i będzie git.
--------------------

Jinn 

Informacje
Wysłany: 2010-07-13, 14:21   

Vash napisał/a:
Jeśli chodzi o Jinna on rzadko siedzi na kompie powód: Pracuję + nie wiem kiedy się studia kończą ale raczej już po nich ma więc po prostu w domu nie siedzi dużo. I nie używaj tego na swoją obronę. Dowody jakieś zamieścić i będzie git.

No siema siema,

wiem, trochę rzadko bywam na forum ostatnimi czasy tylko sobie tam poskaczę trochę na serwie, ale faktycznie trzeba odświeżyć dane trochę.

Artur ( Pih ), ja nie mam do Ciebie bólu, że dałeś mi bana, bo postąpiłeś zgodnie z regulaminem i to jest ok, ale patrz komu to dajesz itd. Nie jestem jakimś dzieciakiem nie pokornym, któremu można dać bana bez słowa. Gram na DR'ach już bardzo długo i nie podoba mi się zachowanie graczy jak i adminów. Ja rozumiem, że fajnie jest mieć adma i rozdawać bany ale trochę pokory. Ktoś kto pierwszy raz gra na tym serwie może np nie znać regulaminu, więc tutaj taka dygresja mała do tych Twoich banów które rozdajesz na tydzień albo 10h. Nie uważasz, że trochę przesadzasz? Daj najpierw ostrzeżenie czy coś a później karć tygodniowym banem.

Ja nie gram na tym serwie żeby mieć jak najwięcej fragów czy punktów, których i tak nie używam praktycznie tylko dla przyjemności i to że gdzieś skrócę to nie po to by wyprzedzić ludzi i mieć to w du*** tylko po to by ludzie wiedzieli gdzie są miejsca różnorakie w których można zbugować itp.

Nie chce mi się zakładać drugiego tematu już, to tu napisze.
Prosiłbym o zaktualizowanie regulaminu dla graczy jak i dla admina.
Czy ban należy się za zabicie na free czy nie? Roztrząsałem ten problem wcześniej bodajże z Vashem, i doszliśmy do porozumienia, że free jest na własną odpowiedzialność aby ludzie częściej używali pułapek zamiast dawać cały czas free.

co do regulaminu dla Adminów to prośba o skonkretyzowanie kar za poszczególne złamanie punktu regulaminowego.

Pozdrawiam.

EDIT: a i jak można to przyklejcie gdzieś obydwa regulaminy bo żeby je znaleźć to trzeba się trochę napocić.

..:: Wujek Google ::..

Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www

Odpowiedz do tematu Strona 2 z 2 
Zasady Postowania Opcje