Wiele osób nie wie jak wrzucić screeny, więc poradnik napisałem z myślą o was. Jeśli ktoś nie wie niech przeczyta to będzie wiedział !
Jeśli administrator serwera zrobi nam 5 screenów, to musimy je wrzucić na forum (www.serwer.slupsk.pl).
1 # Wchodzimy do Mój komputer>?>Counter Strike>cstrike lub cstrike_polish - NON STEAM
# Mój komputer>?>Steam>steamapps>nazwa_konta>counter-strike>cstrike_polish lub cstrike - STEAM
2 # Najwygodniej nasze screeny będzie skopiować na pulpit
3 # Skopiowane screeny na pulpit spakowujemy za pomocą winrar'a lub wrzucamy na hosting zdjęć / grafiki. (niżej instrukcja)
4 # Następnie wchodzimy na www.serwer.slupsk.pl, wchodzimy w serwer; nazwa_serwera>Screeny> wybieramy opcję "NOWY TEMAT"
# I podajemy linki do naszych screenów.
# Tworząc "NOWY TEMAT" należy również wkleić treść amxbans |: By można było łatwiej zlokaliwozwać przyczynę bana :| wchodzimy na zbanowany serwer i wyskakuje komunikat "KICKED, MASZ BANA - SPRAWDZ KONSOLE" i w głównym menu naciskamy klawisz "~" i kopiujemy zawartość; a wyglądać powinno to mniej więcej podobnie jak tu :
|: WZÓR :|
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zbanowany przez Serwer Slupsk #1 [TP]
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na http://bany.serwer.slupsk.pl/
[AMXBANS] Przyczyna: 'Poradnik wrzucania ss !'
[AMXBANS] Czas: 'permanentnie'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:26732135'
[AMXBANS] Twoje IP: '87.205.69.209'
[AMXBANS] =======================================
#link do scrrenów
|: Umieszczamy na hostingu zdjęć np. imageshack.us, fototube.pl, zapodaj.net ; Umieszczamy spakowane za pomocą programu winrar na np. speedyshare.com, rapidshare.com, sendspace.pl i inne. :|
Pozdro the trilogy
do administracji: Prośba o przyklejenie tematu w każdym serwerze, w dziale "Screeny"
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.