Viti jak już pisałem jestem leniwy i nawet ogi nie chce mi się przerzucać wysoko. :P
[ Dodano: 2011-03-17, 14:59 ]
powiem tak poje poprzednie wozidełko też kobieta Tempra SW,
ale za to moje pierwsze autko to był męszczyzna z klasą FSO POLONEZ 1.6 GLE + Podtlenek LPG, to było auto, skończyło marnie, bo na budowie robi za betoniarkę i kurnik, no ale czegoż można się spodziewać po aucie które sprzedałem za 400polskich PLN-ów.
Viti a ty tez nie jesteś lepszy...... ujeżdżasz Hiszpankę!!! i to na ostro!!!
Na ogól to Mercedes Sprinter x24(to liczba aut, nie kół) ,Mercedes Sprinter-Autobus, Mercedes Vito, BMW E66 - (na sprzedaż jak ktoś chce ) a i jeszcze takim starym poczciwcem Mercedes 190D z 86r naprawdę stary ale przejeździ nie jedne nowe samochody.
Wcześniej już jeździłem tyloma samochodami że aż ich nie zliczyłem ale np: Peugeot 607, Nissan Terrano, Audi A8, Mercedes SLK, Ford Mondeo, Lancia Lybra
jednak na początku była Biała strzała :) Seat Ibiza oryginalnie 1,4 po lekkich przeróbkach silnika oraz wyglądu zewnętrznego, miało ducha ;)
Aktualnie jednak który bliżej bramy do tego wsiadam nie chce mi się tego wszystkiego przestawiać :)
P.S zapomniałem Rowerek :) każdemu się to czasem przydaje.
E no nie zauważyłem tego temaciku wcześniej ^^ Ja tam jak ojciec da pośmigać to Peugeot 206 2.0 TD ładnie lata :P A na co dzień nie licząc zimy to Honda NSR 125 :P
Vash Honda NSR 50 ? tylko takiej chyba nie było... Albo masz dobre wtyki w policji albo w stacji diagnostycznej gdzie zarejestrowali ci tą 125 na 50 :) Teraz już nie są te same czasy co kiedyś, że jak zatrzymali to się pośmiali i pozwolili dalej jechać, chyba że właśnie jest jeszcze opcja że masz dużo kasy i łapówy dajesz...;>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.