Wkleilem to co sie wyswietla i szkoda ze nieposzedl moj post w calosci w ktorym opisalem sytuacvje i odnioslem sie do niektorych komen. Po odbanowaniu jesli takowe bedzie zagram na laptpie i zobacze jak pojdzie acha internet nan w domu w polsce 512 m i niezapisuja mi sie adresy ip serwerow na stale w faworites w cs-e po wyjsciu z cs-a wylaczeniu kompa i wlaczeniu od nowa serwery na ktorych sie gralo przed 5 minutami sa skasowane od nowa terzeba je szukac w internecie i dodawac jako nowe serwery. wiec trzeba je zapisywac na kartce i wpisywac z reki aby dodac i pograc.
[ Dodano: 2010-07-27, 22:13 ]
Zip dziwie ci sie moze to ty przeczytaj ze zrozumieniem chlopie ale nic na to nieportadze. porownaj ip komputera na ktorym ja kiedys dostalem bana a to na ktorym teraz pisze jesli to niejest zbyt skomplikowane zreszta sa moje dane i miejcce zamieszkamia KOLN jesli wiesz gdzie to jest a teraz jestem w polsce w domu. To wszystko ja czekam tyulko na zreszta niewazne zbyt duzo postow napisalem aby to moglo wygladac na zart lub zabawe z mojej strony.
[ Dodano: 2010-07-27, 22:24 ]
Panie magistrze Wisnia w ktorym miejscu pisal moj syn oj.
[ Dodano: 2010-07-27, 22:25 ]
I tak pozdrawiam wszystkich nawet niedowiarkow
Zip ja nie mieszkam w kraju jak ty i mam wiele innych spraw na glowie wiem ze 7 dni ale teraz przyjechalem ty az na 2 tygodnie urlopu i moze cos mi sie uda z tym zrobic . warto sprobowac wg. mnie dla kogos bo ja niemam bana u siebie w niemczech tylko moj syn tutaj moze to kiedys zrozumiesz.
kogo to cokolwiek obchodzi, łamanie regulamiu-ban i je*** takie posty. to jest moje zdanie, oszukujesz=wylatujesz. idz se poszukaj innych serwerów i tam może będą trawić płacz i farmazony http://serwery.wiaderko.com/ i skończ
[ Dodano: 2010-07-27, 22:38 ]
a wejść przez proxy każde dziecko potrafi ;x
Nie skoncze Panie Wisnia doputy ktos nie zamknie tematu ty nierozumiesz niezaleznie od decyzji ASdministratora ja mam moj adres w niemczech odbanowany a chce tylko aby w polsce moj syn pogral na tym serwerze bo satutaj fajni ludzie. i niepodoba mi sie twoje zdanie w tym momencie bo nie staram sie o cos dla siebie tylko dla kogos. Jak admin zamknie post zrozumie a ty niejestes SEDZIA DRED.
wklejam to co mi wyswietla konsola tak duzo opisalem i nie poszedl text wiec jeszcze raz to nie przekret z tym tata jak ktorys napisal.
komp w polsce skladak z 2000 roku po malem liftingu 5 lat temu proc 1.7 celerom nowa plyta glowna i stara grafika mvga 32mb to tak w skrocie bo niechce mi sie drugi raz juz calego postu pisac. Acha komp sie odrazu zresetowal jak tomek zmienil grafike z softu na inna i dal zastosujwiec wklejam to co mam i bede czekal a ze grafike bede musial kupic to wiem
Che
Stan.de napisał/a:
Panie magistrze Wisnia w ktorym miejscu pisal moj syn oj.
hehe to się robi śmieszne....
to skoro to wtój syn to czemu on nie wejdzie na forum nie załorzy sobie nicka i tematu. tylko tatuś.
jak dla mnie to do zamknięcia.
niech się synuś tłumaczy. na swoim koncie, jak założy oczywiście.
Ludzie nierozumiem o co problem 007 . To tylko gra jesli ktos popelnil blad nie umyslnie To przecierz nie przestemstwo karno skarbowe popelnil bo grac sie niedalo na innym systemie tylko na sofcie to czemu lincz na zawsze opisalem problem kompa jaki jest. prosze tylko o danie szansy a kompa bede musial troszeczke podrasowac to wiem. czemu Tomek sam sie niebroni MICHALKORCZ bo niedalby sobie rady z niektorymi z was jesli chodzi o wasze wypowiedzi . Co niektorzy tutaj atakuja jak stado wilkow za co za granie na sofcie przecierz niestwarzam problemow tylko prosze o zrozumienie i pomoc./ Niewszyscy to jednak rozumieja moze powini jeszcze troszke zycia zasmakowac. Dla mnie temat moze zamknac tylko Battle on mi kiedys dal szanse i uszanuje jego decyzje bo jego wypowiedzi sa krotke ale glebokie w tresci wiec uczcie sie Panowie bo wiecznie zyl nikt nie bedzie.
wiec uczcie sie Panowie bo wiecznie zyl nikt nie bedzie
no to kupa:)
btw tak na serio... mi to akurat sie wszystko kupy (nie tej syna) nie trzyma.... jakis kosmos^^
najlepiej stan.de byloby zrobic tak jak pisze Michał...
niech mlody sie uczy i niech sam zbiera klapsy za swoje "wykroczenia"
przypomina mi sie serial w ktorym caly czas bylo... tata.. a marcin powiedzial ze jego tata powiedzial...
wiem ze chcsz pomoc swojemu szkrabowi... ale nie ma co go trzymac za majty. niech chlopak sam ogarnia temat...
a ty przeciez mozesz nadzorowac to co sie pisze.. i mozesz tez sie wypowiadac w jego temacie...
mnie zawsze uczyli... nawazyles piwa - to wypij sam... ze mna ojciec nie biegal i nie bronil mnie przed "zlem" tego swiata... dlatego dostawalem nieraz po ryju ale geba nie szklanka... za ktoryms razem zrozumialem o co lotto i sie nauczylem... ze jak jest wiecej niz 1 to moze byc ciezko... ale sam sobie lapalem pojedynczo i sam sobie poradzilem...
a jak mnie psy na dolek zawinely za wtargniecie na teren i probe pobicia... to taus nie jechal do synusia... sam odpowiadalem za to co zrobilem i to sie nazywa zycie...
wiec przestan czlowieku nianczyc chlopaka i daj mu samemu robic siku... chyba nie ma 4 lat ze trzeba mu wacka trzymac....
tyle w tym temacie... bo juz nie chce mi sie pisac ani "ogladac" tej telenoweli...
Stan.de, no facet, od czasu zrobienia SS minęło ponad pół roku, a na odwołanie się każdy ma 7 dni (wejdzie poprawka do 14 dni), gdyby to był ban za softa to mógłbym się zlitować, ale za brak ss'ów niestety nie.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.