Serwer Słupsk :: Serwery Counter-Strike :: CS :: AMXX :: HLDS :: Grafika ::

Zamknięty przez: Battle
2010-07-28, 15:17
Ban na serwerze
Autor Wiadomość
 Stan.de 
Użytkownik

Informacje
Wysłany: 2010-07-27, 23:08   

Wkleilem to co sie wyswietla i szkoda ze nieposzedl moj post w calosci w ktorym opisalem sytuacvje i odnioslem sie do niektorych komen. Po odbanowaniu jesli takowe bedzie zagram na laptpie i zobacze jak pojdzie acha internet nan w domu w polsce 512 m i niezapisuja mi sie adresy ip serwerow na stale w faworites w cs-e po wyjsciu z cs-a wylaczeniu kompa i wlaczeniu od nowa serwery na ktorych sie gralo przed 5 minutami sa skasowane od nowa terzeba je szukac w internecie i dodawac jako nowe serwery. wiec trzeba je zapisywac na kartce i wpisywac z reki aby dodac i pograc.

[ Dodano: 2010-07-27, 22:13 ]
Zip dziwie ci sie moze to ty przeczytaj ze zrozumieniem chlopie ale nic na to nieportadze. porownaj ip komputera na ktorym ja kiedys dostalem bana a to na ktorym teraz pisze jesli to niejest zbyt skomplikowane zreszta sa moje dane i miejcce zamieszkamia KOLN jesli wiesz gdzie to jest a teraz jestem w polsce w domu. To wszystko ja czekam tyulko na zreszta niewazne zbyt duzo postow napisalem aby to moglo wygladac na zart lub zabawe z mojej strony.

[ Dodano: 2010-07-27, 22:24 ]
Panie magistrze Wisnia w ktorym miejscu pisal moj syn oj.

[ Dodano: 2010-07-27, 22:25 ]
I tak pozdrawiam wszystkich nawet niedowiarkow
--------------------
Stan.de

Zip 
Zasłużeni
Gram na WH, łatwiej

Informacje
SID: 0:0:21221204
Pomogła: 10 razy
Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2010-07-27, 23:27   

to ty zrozum to. http://serwer.slupsk.pl/r...-mod-vt1696.htm

Battle napisał/a:
§12. Gra w trybie Software jest traktowana jak czitowanie. = ban na zawsze

Battle napisał/a:
§17. Masz 7 dni na odwołanie się od bana.
--------------------

Stan.de 
Użytkownik

Informacje
Wysłany: 2010-07-27, 23:33   

Zip ja nie mieszkam w kraju jak ty i mam wiele innych spraw na glowie wiem ze 7 dni ale teraz przyjechalem ty az na 2 tygodnie urlopu i moze cos mi sie uda z tym zrobic . warto sprobowac wg. mnie dla kogos bo ja niemam bana u siebie w niemczech tylko moj syn tutaj moze to kiedys zrozumiesz.
--------------------
Stan.de

Zip 
Zasłużeni
Gram na WH, łatwiej

Informacje
SID: 0:0:21221204
Pomogła: 10 razy
Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2010-07-27, 23:37   

kogo to cokolwiek obchodzi, łamanie regulamiu-ban i je*** takie posty. to jest moje zdanie, oszukujesz=wylatujesz. idz se poszukaj innych serwerów i tam może będą trawić płacz i farmazony http://serwery.wiaderko.com/ i skończ

[ Dodano: 2010-07-27, 22:38 ]
a wejść przez proxy każde dziecko potrafi ;x
--------------------

Stan.de 
Użytkownik

Informacje
Wysłany: 2010-07-27, 23:42   

Nie skoncze Panie Wisnia doputy ktos nie zamknie tematu ty nierozumiesz niezaleznie od decyzji ASdministratora ja mam moj adres w niemczech odbanowany a chce tylko aby w polsce moj syn pogral na tym serwerze bo satutaj fajni ludzie. i niepodoba mi sie twoje zdanie w tym momencie bo nie staram sie o cos dla siebie tylko dla kogos. Jak admin zamknie post zrozumie a ty niejestes SEDZIA DRED.
--------------------
Stan.de

michalkorczo007 
Użytkownik
woczach WH rękachAIM

Informacje
SID: 0:1:26901831
Wysłany: 2010-07-28, 04:40   

Stan.de napisał/a:

wklejam to co mi wyswietla konsola tak duzo opisalem i nie poszedl text wiec jeszcze raz to nie przekret z tym tata jak ktorys napisal.
komp w polsce skladak z 2000 roku po malem liftingu 5 lat temu proc 1.7 celerom nowa plyta glowna i stara grafika mvga 32mb to tak w skrocie bo niechce mi sie drugi raz juz calego postu pisac. Acha komp sie odrazu zresetowal jak tomek zmienil grafike z softu na inna i dal zastosujwiec wklejam to co mam i bede czekal a ze grafike bede musial kupic to wiem
Che

Stan.de napisał/a:
Panie magistrze Wisnia w ktorym miejscu pisal moj syn oj.

hehe to się robi śmieszne....

to skoro to wtój syn to czemu on nie wejdzie na forum nie załorzy sobie nicka i tematu. tylko tatuś.
jak dla mnie to do zamknięcia.

niech się synuś tłumaczy. na swoim koncie, jak założy oczywiście.
--------------------

Stan.de 
Użytkownik

Informacje
Wysłany: 2010-07-28, 11:02   

Ludzie nierozumiem o co problem 007 . To tylko gra jesli ktos popelnil blad nie umyslnie To przecierz nie przestemstwo karno skarbowe popelnil bo grac sie niedalo na innym systemie tylko na sofcie to czemu lincz na zawsze opisalem problem kompa jaki jest. prosze tylko o danie szansy a kompa bede musial troszeczke podrasowac to wiem. czemu Tomek sam sie niebroni MICHALKORCZ bo niedalby sobie rady z niektorymi z was jesli chodzi o wasze wypowiedzi . Co niektorzy tutaj atakuja jak stado wilkow za co za granie na sofcie przecierz niestwarzam problemow tylko prosze o zrozumienie i pomoc./ Niewszyscy to jednak rozumieja moze powini jeszcze troszke zycia zasmakowac. Dla mnie temat moze zamknac tylko Battle on mi kiedys dal szanse i uszanuje jego decyzje bo jego wypowiedzi sa krotke ale glebokie w tresci wiec uczcie sie Panowie bo wiecznie zyl nikt nie bedzie.
--------------------
Stan.de

michalkorczo007 
Użytkownik
woczach WH rękachAIM

Informacje
SID: 0:1:26901831
Wysłany: 2010-07-28, 12:51   

Chłopie ja nie rozumie po co ty się ścierasz, wypowiedziałem się niech synek założy sobie konto u nas na forum i niech on sobie pisze posty. i tyle.

Ciężko zrozumieć.

[ Dodano: 2010-07-28, 11:52 ]
Stan.de napisał/a:
To tylko gra jesli ktos popelnil blad nie umyslnie

Kod:
§12. Gra w trybie Software jest traktowana jak czitowanie. = ban na zawsze

[ Dodano: 2010-07-28, 11:53 ]
Już 2 raz nie umyślnie.
--------------------

ViTi 
Użytkownik
D.R.E.

Informacje
SID: 0:1:31083451
Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2010-07-28, 14:05   

Stan.de napisał/a:
wiec uczcie sie Panowie bo wiecznie zyl nikt nie bedzie

no to kupa:)

btw tak na serio... mi to akurat sie wszystko kupy (nie tej syna) nie trzyma.... jakis kosmos^^

najlepiej stan.de byloby zrobic tak jak pisze Michał...

niech mlody sie uczy i niech sam zbiera klapsy za swoje "wykroczenia"

przypomina mi sie serial w ktorym caly czas bylo... tata.. a marcin powiedzial ze jego tata powiedzial...

wiem ze chcsz pomoc swojemu szkrabowi... ale nie ma co go trzymac za majty. niech chlopak sam ogarnia temat...

a ty przeciez mozesz nadzorowac to co sie pisze.. i mozesz tez sie wypowiadac w jego temacie...

mnie zawsze uczyli... nawazyles piwa - to wypij sam... ze mna ojciec nie biegal i nie bronil mnie przed "zlem" tego swiata... dlatego dostawalem nieraz po ryju ale geba nie szklanka... za ktoryms razem zrozumialem o co lotto i sie nauczylem... ze jak jest wiecej niz 1 to moze byc ciezko... ale sam sobie lapalem pojedynczo i sam sobie poradzilem...
a jak mnie psy na dolek zawinely za wtargniecie na teren i probe pobicia... to taus nie jechal do synusia... sam odpowiadalem za to co zrobilem i to sie nazywa zycie...

wiec przestan czlowieku nianczyc chlopaka i daj mu samemu robic siku... chyba nie ma 4 lat ze trzeba mu wacka trzymac....

tyle w tym temacie... bo juz nie chce mi sie pisac ani "ogladac" tej telenoweli...

Battle 
Administrator

Informacje
SID: 0:1:10613320
Wysłany: 2010-07-28, 15:17   

Stan.de, no facet, od czasu zrobienia SS minęło ponad pół roku, a na odwołanie się każdy ma 7 dni (wejdzie poprawka do 14 dni), gdyby to był ban za softa to mógłbym się zlitować, ale za brak ss'ów niestety nie.
--------------------
Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.

Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.

..:: Wujek Google ::..

Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 3 z 3 
Zasady Postowania Opcje