ja zanim zmienilem to gralem na takim lapku ktory mial 5 lat i dzialalo oki...
brat gra na kompie stacjonarnym ktory ma.... (licze) ok 10 lat i nic sie nie dzieje...
wiec pytam... jaki wy sprzet kupujecie?? PEGASUS??:D
ViTi, ja mam (Fuj)itsu Siemens AMILO 7320GW (3 lata i wcale nie najgorsze parametry), zakupiony bo był w dobrej opcji CENA/PARAMETRY w tamtych czasach.
Nie potrzebuję trybu soft, ale na przykład:
1. Nie zobaczę co mi ktoś pisze na Steam Comunity, bo mi się wiesza.
2. Nie zminimalizuję CS-a, bo się CS zwiesi.
3. Przy zmianie grafiki w CS - restartuje się ...
ViTi, ja mam (Fuj)itsu Siemens AMILO 7320GW (3 lata i wcale nie najgorsze parametry), zakupiony bo był w dobrej opcji CENA/PARAMETRY w tamtych czasach.
Nie potrzebuję trybu soft, ale na przykład:
1. Nie zobaczę co mi ktoś pisze na Steam Comunity, bo mi się wiesza.
2. Nie zminimalizuję CS-a, bo się CS zwiesi.
3. Przy zmianie grafiki w CS - restartuje się ...
szczerze... to nie ogarniam tego...
no ale widocznie bywa...
a probowales zrobic res i postawic winde od nowa???
btw moze cos w opcjach karty graf masz zle ustawione...???
nie wiem.. dziwne to dla mnie
teoretycznie wina grafy... ale nie chce mi sie w to wierzyc... (chyba ze komp ma 20lat)
u mnie komp 3 letni i się cs resetuje jak zmieniam grafikę.....
To jest normalne na każdym kompie, i jak komuś gra po zmianie grafiki po jakoś 10 sek się nie wyłącza to w to i tak nie uwierzę bo to jest normalny stary błąd na silniku HL.
A Ty Stan.de wklej co Ci się wyświetla w konsoli, bo ja wróżką nie jestem..
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
To jest normalne na każdym kompie, i jak komuś gra po zmianie grafiki po jakoś 10 sek się nie wyłącza to w to i tak nie uwierzę bo to jest normalny stary błąd na silniku HL.
to ze CS sie resetuje to norma....:)
zeby nie wiem jaka maszyna byla to tak jak piszesz... zawsze tak jest....
ja zrozumialem ze stan.de resetuje sie komp... chyba ze zle przeczytalem
[ Dodano: 2010-07-27, 16:23 ]
Kod: za softa jezeli zmienia w opcjach grafiki to sie komputer resetuje prawdopodobnie niewyrabia karta graficzna
dobrze zrozumialem....
BB Tobie tez sie komp res czy CS^^??
u mnie komp 3 letni i się cs resetuje jak zmieniam grafikę.....
ja zanim zmienilem to gralem na takim lapku ktory mial 5 lat i dzialalo oki...
brat gra na kompie stacjonarnym ktory ma.... (licze) ok 10 lat i nic sie nie dzieje...
wiec pytam... jaki wy sprzet kupujecie?? PEGASUS??:D
PB iMedia same dobre recenzje.... i nie narzekałem na niego, fakt faktem ze kompa mogłem przejechać, mało który komp wytrzymuje prace 24/7 przez 3 lata,,,
PB iMedia same dobre recenzje.... i nie narzekałem na niego, fakt faktem ze kompa mogłem przejechać, mało który komp wytrzymuje prace 24/7 przez 3 lata,,,
hehe... az mi sie lezka w oku zakrecila jak pomyslalem o swoim laku - skladaku...
wyobraz sobie ze zrobil mi go kuzyn... czesc po czesci:) tak zwyczajnie... obydowa chyba byla pod Soniaka jakiegos.. juz nie pamietam... boskie bylo to ze nie mialem ani jedej naklejki na tym cacku:D
stary juz byl wiec sie go pozbylem...
ale wlasnie u mnie tez smigal dzien i noc... w akademiku za lampke nocna robil^^
spal wlaczony na poscieli.. zamkniety nieraz... kawalek obudowy mial wylamany bo kiedys o futryne zawadzilem.. zreszta na screenie obudowa peknieta... i tak go katowalem.. samolotami latal... z murzynami w plecaku biegal...
ale nigdy nawet mi sie sam nie wylaczyl... nigdy!!!! zero bledow, zero problemow....
oj to byl dobry sprzet...
a teraz mam jakis badziew ACER na procku gdzie duzo jest cyferek.. z grafa nvidia 1gb dedyk, 3gb DDRAM3 i winda 7 i za przeproszeniem *uj sie wiesza!!!! i wez tu czlowieku sie nie denerwuj....
a teraz mam jakis badziew ACER na procku gdzie duzo jest cyferek.. z grafa nvidia 1gb dedyk, 3gb DDRAM3 i winda 7 i za przeproszeniem *uj sie wiesza!!!! i wez tu czlowieku sie nie denerwuj....
No to masz albo jakiegoś wadliwego, albo system przez Acera aplikacje zasyfiony. Mój znajomy ma też nowego acera i "czystą" 7'ke i działa jak marzenie
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
No to masz albo jakiegoś wadliwego, albo system przez Acera aplikacje zasyfiony. Mój znajomy ma też nowego acera i "czystą" 7'ke i działa jak marzenie
na poczatku dzialal jak marzenie...
ale po miesiacu zaczal swirowac....
wiec reset z recovery....
dziwi mnie ttylko ze na starym laptopie mialem wiecej wirusow i syfu niz bulgarska dziwka.... i nic mu sie nie pierdzielilo.,...
o to mi chodzilo bo dla mnie to bylo wysmiewanie sie z ojcostwa
poczekaj pare lat to bedziesz zalowal ze nie jestes ojcem
hehe:D to nie bylo w takim sensie n3m0....
reklama.... ING... syn ma problem,.,,, wiec krzyczy tato kupa!!:D
a co do bycia ojcem to mam zamiar dac sie wykorzystac sexualnie i oddac nasienie:)
btw juz raz przezywalem stres kupowania testow ciazowych.. wiec prawie nim zostalem:D
nie mialem zamiaru nikogo wysmiac... jesli tak stan.de to odebrales to przepraszam....
ale cala ta syt jest typu TATO KUPA:) - wiec tatko pomaga^^
Ostatnio zmieniony przez ViTi 2010-07-27, 22:52, w całości zmieniany 1 raz
Stan.de, prosiłem Cie o coś. Wklej co Ci się w konsoli wyświetla po wejściu na serwa bo ja wróżka nie jestem. A te IP co podałeś w 1'wszym poście to ma każdy takie kto ma router albo sieć LAN także nie ma czego odbanowywać bo to jest wewnętrzny adres.
NET Ports: server 27015, client 27005
Server IP address 192.168.100.100:27015
Connecting to 80.72.37.14:27015...
Connection accepted by 80.72.37.14:27015
* Przywileje ustawione
BUILD 4883 SERVER (0 CRC)
Server # 224
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are Banned from this server by admin Ultimate SS
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : By Yankes
[AMXBANS] Reason : ' Wrzuc screeny na forum ! '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.Serwer.Slupsk.pl
[AMXBANS] Your SteamID : ' '
[AMXBANS] Your IP : ' 91.150.164.130 '
[AMXBANS]
Kicked : You are BANNED.
wklejam to co mi wyswietla konsola tak duzo opisalem i nie poszedl text wiec jeszcze raz to nie przekret z tym tata jak ktorys napisal.
komp w polsce skladak z 2000 roku po malem liftingu 5 lat temu proc 1.7 celerom nowa plyta glowna i stara grafika mvga 32mb to tak w skrocie bo niechce mi sie drugi raz juz calego postu pisac. Acha komp sie odrazu zresetowal jak tomek zmienil grafike z softu na inna i dal zastosujwiec wklejam to co mam i bede czekal a ze grafike bede musial kupic to wiem
Che
Ludzie przeczytajcie 1szy jego post i porównajcie z następnymi, dziecko się podaje za swojego ojca i prosi o odbanowanie. je*** takich frajerów. temat powinien ignorowany a nie rozmawiacie o grafikach ;x
Stan.de, najpierw pisał mój syn a teraz piszę ja niech ktoś przeczyta jego posty ze zrozumieniem.
--------------------
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.