Gram sobie gram zmiana mapy wchodze na nastepną i znowu to samo BAN! ku*** przeciez nie bede reinstalował gry co mape...Jak ten vash narobil dziadostwa to niech to ku*** teraz odkreci....to wpis z konsoli
BUILD 4883 SERVER (0 CRC)
Server # 49
BiLoN connected
SawaWariat connected
[HLTV] www.Serwer.Slupsk.pl connected
diui connected
Romus connected
-=PSIX=-RUS-SPB connected
DRON__PITER connected
Smack is joining the Counter-Terrorist force
=====================================================
[BANNEO] Zostales zbanowany na tym serwerze !
[BANNEO] Powod: 0000!
[BANNEO] Mozesz odwolac sie na www.Serwer.Slupsk.pl !
[BANNEO] Twoje SteamID : STEAM_ID_LAN !
[BANNEO] Twoje IP : 83.29.8.188:27005
=====================================================
Kicked by Console: You have banned. Check console!
Kicked :You have banned. Check console!
Connecting to 80.72.37.14:27015...
Connection accepted by 80.72.37.14:27015
* Privileges set
BUILD 4883 SERVER (0 CRC)
Server # 49
BiLoN connected
BiLoN is joining the Terrorist force
diui is joining the Counter-Terrorist force
BooYaka connected
Kicked :
to moze to te wirusy co przez mikrofale wchodza do kotleta??:D
sry za offtop ale to jakas PUSZKA PANDORY a ten nasz BILON to jakies 7 nieszczesc:p
btw mam nadzieje ze mu pomozecie (pyt to bylo na banneo czy cfg??)
Osto 3 dni temu podobno zrobiono mi ss których nie było najmondrzejszy admin vash mnie zbanował 3 dni nie mogłem grać batlle mnie wkoncu odbanował po interwencji n3emo i dzis ku*** samo stalo sie to samo..No ku*** nic tylko pi***olnąć se w łeb i jeszcze u mnie leje na polu ch** to wszystko strzeli dobrze że wnet koniec świata to bedzie rozwiązanie wszystkich problemów ;)
Osto 3 dni temu podobno zrobiono mi ss których nie było najmondżejszy admin vash mnie zbanował 3 dni nie mogłem grać batlle mnie wkoncu odbanował po interwencji n3emo i dzis ku*** samo stalo sie to samo..No ku*** nic tylko pi***olnąć se w łeb i jeszcze u mnie leje na polu ch** to wszystko strzeli dobrze że wnet koniec świata to bedzie rozwiązanie wszystkich problemów
1 - spokojnie... to tylko gra
2 - admin zawsze ma prawo zrobic Ci ss'y
3 - nie atakuj nikogo zeby Ciebie nie zaatakowali;)
4 - oszczedzaj jezyk bo jeszcze na warna u mod zarobisz....
Chlopie lajt to wszystko żarty choć nie powiem wk***ia mnie to nie zmiernie.... Bo to jedyny chyba ogarniety serwer diablo mod....CO do ss to nic do nich nie mam kiedyś mi zrobili moment wrzuciłem i sprawa załatwiona a teraz niby miałem zrobione a w folderze ich nie było i to był problem
Ostatnio zmieniony przez Bilon 2010-07-30, 20:38, w całości zmieniany 1 raz
wrzuta.pl piszesz przez z z kropka? ?????? l????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
(juz koniec offtop z mojej strony)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.