Piszę w sprawie anty-raszu bo jest on nie dopracowany i nikt nie ma zamiaru tego opisać
Pierwsza sprawa czemu on trwa tak długo według mnie powinien trwać do 1:10 bądź 1:00 a trwa do 0:20 to jest trochę za długo.
Druga sprawa czemu ten anty rasz jest ustawiony na zabijanie? Moim zdaniem on powinien tylko odpychać, gdyż są takie mapy gdzie go nie widać przez jakiś czas ale dalej jest sprawny i gdy przejdzie się trochę dalej nie wiedząc gdzie jest granica to już się ma dead'a.
Zmiana tego przyda się np jakieś odrzucenie lub powolne zabieranie hp to bedzie najlepsze
w 3 sec 10 hp np
lukipuki Admin TeamPlay lukaszenko aka ukson
Informacje
SID: 0:1:39849495 Pomógł: 2 razy Wiek: 24 Dołączył: 20 Maj 2011 Posty: 304 Skąd: Wrocław, Szk. Poręba
Wysłany: 2011-07-03, 23:52
Ma zabijać!! Żadne "odpychanie" czy odejmowanie hp. Wlezą mi dwa boty i będą sie przepychać az jeden przeskoczy, a mi sie nie chce za nimi uganiać. Sparzy sie raz i już będzie pamiętał. Zaznaczania też nie chciałbym, bo to psuje - jak dla mnie, moje prywatne zdanie - wygląd mapy. Dla mnie to TP powinno być gołe, bez niczego, pełna klasyka gry w cs'a. Będzie jak postanowicie. Uważam, że jeśli ktoś zagrał przynajmniej na 5 serwerach TP to powinien wiedzieć, gdzie jest rasz. U nas umiejscowienie nie odbiega od tych na innych serwach.
-------------------- Jak to kiedyś powiedział mój dobry przyjaciel, którym jest nim dalej - Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie.. Twoje Szczęście Innych je***..
Skoro odbiega, to jak chcesz, żeby linie raszu były niewidoczne?
Tak jak jest jest ok. Z dalej lin nie widać.
Informacje
SID: 0:1:39849495 Pomógł: 2 razy Wiek: 24 Dołączył: 20 Maj 2011 Posty: 304 Skąd: Wrocław, Szk. Poręba
Wysłany: 2011-07-04, 00:33
Znaczy nie zrozumieliśmy sie ^^ Gołe czyli takie jakie są teraz. A nie takie oznaczenie jakie dorwałem w @ - http://img268.imageshack....ust20016rj3.png . Zielone linie mrugają na rush'u i jest świetnie :)
-------------------- Jak to kiedyś powiedział mój dobry przyjaciel, którym jest nim dalej - Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie.. Twoje Szczęście Innych je***..
SID: 0:0:20354342 Pomógł: 35 razy Wiek: 100 Dołączył: 18 Lip 2008 Posty: 1021 Skąd: Tomaszów Maz
Wysłany: 2011-07-04, 10:26
Nie muszą być takie wielkie 'paski'. Tabliczka "Uwaga strefa rashu".
Wiem że rashu czasem nie widać i to jest wnerwiające bo gracze się żalą, z resztą mnie też to denerwuje bo gdy nie widać linii nie patrząc na HUD mogę pomyśleć że czas anty-rashu już minął a tu zonk ;d
Z resztą Bartu i tak zrobi tak jak będzie chciał, a przecież za pisanie się nie płaci no to oferowałem
Znaczy nie zrozumieliśmy sie ^^ Gołe czyli takie jakie są teraz. A nie takie oznaczenie jakie dorwałem w @ - http://img268.imageshack....ust20016rj3.png . Zielone linie mrugają na rush'u i jest świetnie :)
No jak teraz jest takie coś na linii to trochę lipa. Mrugające linie były ok.
A nie zmienił się kolor tylko?? Na czerwony?? Ja takich przypałowych linii to bym nie chciał na glebie:-D
Moim zdaniem niech będzie jak jest teraz, cienki mrugające linie. Map nie ma dużo, chyba szybciej się wszyscy przyzwyczają, niż tu dojdziemy do porozumienia
Chwile pograłem (do póki żona nie zaczęła projektować łazienki ;/ - drugi komp - ping 300) i zmienił się tylko kolor tych linii na czerwony więc luz....
Informacje
Wysłany: 2011-07-04, 23:49
No i dla mnie bomba. Minimalizm jest chodzi o rash. Mruga sobie na czerwono ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.