Wysłany: 2012-02-10, 21:24 Aktualny status administracji serwera TP - 10.02.2012
Po raz kolejny nadszedł czas na zrobienie porządków:
1. *BoLeK* - ZOSTAJE
2. bmW - UPRAWNIENIA ODEBRANE (skończy się chłopakowi sesja, porzuci WoW'a i wróci do CS'a to pomyślimy o przywróceniu uprawnień)
3. eszesz - ZOSTAJE
4. K4r0l - ZOSTAJE
5. kuli - ZOSTAJE
6. loled - ZOSTAJE
7. lukipuki - ZOSTAJE
8. Mik0 - UPRAWNIENIA ODEBRANE (człowiek bardzo dużo mi i sieci pomógł, także tak znajdzie więcej czasu wystarczy PW i uprawnienia przywróce Jedna z nielicznych osób która pomogła ten "bajzel" ruszyć, i to się ceni)
9. Mikus - UPRAWNIENIA ODEBRANE (tak samo jak wyżej, znajdziesz więcej czasu na granie to pisz PW, a w tej chwili lądujecie w Zasłużonych)
10. Paradise - ZOSTAJE
11. RastaFarianin - ZOSTAJE
12. rin - UPRAWNIENIA ODEBRANE
13. shadow10 - ZOSTAJE
14. Usk - UPRAWNIENIA ODEBRANE (podobnie jak wyżej, aktualnie mało czasu na granie a tutaj potrzebni aktywni admini, ale myślę że jak wróci to nie będzie problemów z przywróceniem adma)
15. Volt, VoYer, Widi, Wieszcz - ZOSTAJĄ
Brakuje mi na tej liście jednej osoby jak i niektórym pewnie też, także mam nadzieję że w końcu dojdziecie ludzie do jakiegoś porozumienia, jeden robi jedno dla sieci a drugi drugie co też nie jest bez znaczenia. Ktoś ma jakieś pytania/sugestie ? Pytać na PW albo pisać nowy temat w odpowiednim dziale.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.